На Черкащині створили підрозділ «Всеукраїнської асоціації мисливців і користувачів мисливських угідь»

На Черкащині створили підрозділ «Всеукраїнської асоціації мисливців і користувачів мисливських угідь»

У Черкасах відбулася нарада користувачів мисливських угідь Черкащини та мисливствознавців держлісгоспів. Головний спеціаліст Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Рибалка проаналізував результати цьогорічної таксації з обліку диких звірів та ліміти використання мисливських тварин державного мисливського фонду у сезон полювання 2019/2020 років. Окремо зупинився також на питанні оплати за користування мисливськими угіддями та дотриманні оптимальної чисельності копитних диких тварин, з метою недопущення пошкодження лісових культур.

Наголосив доповідач на необхідності посилення роботи з охорони державного мисливського фонду від браконьєрів – як користувачами мисливських угідь, так і працівниками державної лісової охорони. За інформацією Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства

Користувачі угідь для вирішення актуальних питань мисливського господарства обговорили необхідність створення відокремленого підрозділу в Черкаській області громадської спілки «Всеукраїнська асоціація мисливців і користувачів мисливських угідь». Асоціація є громадським об’єднанням зі статусом юридичної особи, яка наразі працює над об’єднанням зусиль і дій з метою відстоювання прав мисливців та користувачів мисливських угідь, забезпечення єдиного потужного впливу на створення нової та удосконалення чинної законодавчої бази з питань ведення мисливського господарства, формування об’єктивної громадської думки про мисливство загалом та впливу полювання на охорону й збереження популяцій як мисливських тварин, так і тваринного світу в цілому.

У ході обговорення було вирішено створити такий відокремлений підрозділ, до якого увійшли ряд користувачів мисливських угідь Черкаської області. Директором нового відокремленого підрозділу «Всеукраїнської асоціації мисливців і користувачів мисливських угідь» обрали Олега Кравцова, директора ТОВ МРГ «Черкаське». Також було обрано Раду підрозділу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x