«Мавпи» знову зіграють проти «Запоріжжя»

«Мавпи» знову зіграють проти «Запоріжжя»

29 березня, о 18:30, у черкаському ПС «Будівельник» відбудеться вирішальна гра сезону для «Черкаських Мавп». Підопічні Максима Міхельсона після болючої поразки у Запоріжжі вже не мають права на помилку. Поразка завершить чемпіонат для черкаської команди. Про це інформує офіційний сайт клубу.

Кілька днів тому «Мавпи» зуміли чинити гідний опір супернику, але значний провал у другій чверті фактично не лишив черкасцям шансів. Як завжди якісну гру провели американські легіонери «Запоріжжя». Вкотре найбільше «Мавпам» докучав Малік Трент, який здобув 35 очок. Саме від Трента, Холтона і Хіла йде найбільша загроза від «Запоріжжя», тому закрити цих баскетболістів – головне завдання черкаської команди.

«Мавпи» грають вдома – це має бути позитивом для команди. Однак цього сезону підопічні Валерія Плєханова двічі перемагали на черкаському паркеті. До того ж, «Запоріжжя» є другою командою чемпіонату по кількості перемог на виїзді. Втім ламати цю статистику черкасцям необхідно, якщо вони прагнуть продовжити серію. Надважливим є фактор домашньої підтримки для черкасців. У ключові моменти ПС «Будівельник» може неабияк заряджати команду та тиснути на суперника.

Права на помилку немає, команда зобов\’язана грати на максимум, аби перемагати фаворита. Про це говорив керманич «Черкаських Мавп», Максим Міхельсон:
– Всі знають, що серія плей-оф до двох перемог. Нічого не лишається робити, як намагатися повернутися в гру, повернутсия у другий раунд плей-оф. Сподіваюся, що ще зіграємо у Запоріжжі, – відзначив тренер.

Після гри із «Запоріжжям» один із лідерів «Мавп» Кріс Коуклі проведе автограф-сесію для всіх охочих!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x