В Уманському НУС обрали студентського лідера

В Уманському НУС обрали студентського лідера

Студенти Уманського національного університету садівництва – ініціативні, ерудовані та талановиті. А доказом цього став традиційний конкурс «Студентський лідер року-2019», який відбувся в університеті, емоційно зарядивши студентів і викладачів позитивом і гарним настроєм. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-центрі Уманського НУС.

В Уманському НУС обрали студентського лідера

Учасниками дійства, які змагалися за володіння титулом кращого з кращих, стали представники всіх шести факультетів університету: Дарина Жилун (факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин); Ігор Васюта (факультет агрономії); Дар’я Якубовська (факультет економіки і підприємництва); Катерина Куцик (факультет менеджменту); Марина Булат (факультет лісового і садово-паркового господарства); Андрій Бекало (інженерно-технологічний факультет).

В Уманському НУС обрали студентського лідера

Конкурс проходив у три етапи: під час першого відбувалося знайомство глядачів з учасниками у рамках конкурсу «Візитівка»; другий етап розкрив таланти конкурсантів, а під час третього кожен з лідерів факультету мав змогу проявити свою ерудицію.
Змагання проходило у неймовірно позитивній атмосфері, за шаленої підтримки фан-груп учасників і з мінімальним відривом в оцінках суддівської колегії. Кожен з глядачів отримав неймовірне задоволення, а учасники – неперевершений досвід.
Ми вітаємо всіх учасників, а особливо переможницю – студентку факультету менеджменту Катерину Куцик!
Бажаємо всім конкурсантам успіху та здійснення мрій!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x