Астрологічний прогноз на квітень 2019

Овен (20 березня – 19 квітня)
З початком квітня на Овнів чекає доволі насичений період. Справ буде багато, й усі вони виявляться надзвичайно важливими та цікавими. Зорі радять більше уваги зосередити на вирішенні тих питань, які вже маєте сьогодні, і поки не братися за вирішення нових. «Свіжих» романтичних стосунків Овну не обіцяють, а от ті, що вже є, матимуть логічне продовження. Самотнім представникам знаку варто приділити увагу друзям протилежної статі. Можливо, серед них є люди, які хотіли б бачити вас не просто другом. Наприкінці місяця можливі значні фінансові винагороди за наполегливу працю.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 5, 12, і 21 квітня. Дні, в які Овнам слід бути обережними: 6, 10, та 24 квітня.

Телець (20 квітня – 20 травня)
Одноманітне життя Тельців із приходом другого весняного місяця обов’язково зміниться. Самі представники знаку відчують, що готові до нових звершень. Першим кроком до нового життя має стати відмова від усіх старих речей, що нагадують про минуле. Зорі обіцяють бути прихильними до Тельців-одинаків. З великою ймовірністю саме весна дасть змогу їм віднайти кохання свого життя. Одруженим представникам астрологи рекомендують пожвавити свої сімейні стосунки. Це може бути спільний уікенд чи романтична вечеря.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 5, 17 і 25 квітня. Дні, в які Тельцям слід бути обережними: 9, 18 та 29 квітня.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Спокій і гармонія з перших квітневих днів пануватимуть у житті Близнюків. Навіть якщо й виникатимуть якісь складнощі на роботі, зорі радять не надто перейматися цим і просто виконувати свою звичайну роботу. Старання обов’язково помітять: керівник запропонує кращі умови роботи чи більшу заробітну плату. Під час відпочинку зорі радять бути більш активними. Це може бути весела вечірка в колі друзів або колективний похід у кінотеатр, на концерт чи просто в піцерію. До речі, саме там ви можете зустріти свою другу половинку або покращити стосунки, які маєте.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 5, 17 і 28 квітня. Дні, в які Близнюкам слід бути обережними: 3, 15 і 29 квітня.

Рак (21 червня – 22 липня)
Для Раків квітень виявиться насиченим цікавими справами та особистостями. Дехто з людей, до яких ви давно звикли, відкриється вам із зовсім неочікуваного боку. Варто приділити більше уваги пошуку нових можливостей, проявити свої професійні вміння і навички. З другим місяцем весни доля підкине кілька цікавих проектів. Не вагаючись, важливо швидко брати їх у роботу. Це дасть змогу отримати додатковий прибуток. Знавці небесних світил зазначають, що в особистих стосунках не варто надто поспішати. Розпочинати нову романтичну пригоду самотнім представникам знаку варто наприкінці місяця.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 17 і 24 квітня. Дні, в які Ракам слід бути обережними: 4, 15 і 29 квітня.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Одному з найсильніших енергетичних знаків зодіакальної системи випаде нагода проявити свою силу та енергійність. Перед вами постане безліч завдань, з якими ви легко впораєтеся. Але намагайтеся підходити до вирішення справ зі спокійним серцем. Надмірна емоційність лише зашкодить. Вона може спровокувати ускладнення стосунків із колегами. Водночас це позбавить вас необхідної підтримки і допомоги. На любовному фронті зорі теж радять поводитися більш стримано. Не варто відразу довіряти новому знайомству, навіть якщо відчуваєте, що це саме «та» людина.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 18 і 27 квітня. Дні, в які Левам слід бути обережними: 8, 15 і 23 квітня.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
З початком весни Діви задумуються над удосконаленням. У квітні потяг до всього нового стане тільки більшим. Не варто себе стримувати, головне при цьому не втрачати внутрішньої гармонії і спокою. На роботі отримаєте постійну і безвідмовну підтримку колег. Скористайтеся цим, щоб звільнити собі трохи часу і сил для освоєння нового проекту, який цілком відрізнятиметься від усього, що ви робили раніше. Самотні Діви мають усі шанси віднайти свого обранця, проте зорі застерігають від надмірного захоплення. Нове знайомство не має заповнювати все життя.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 17 і 30 квітня. Дні, в які Дівам слід бути обережними: 9, 19 і 25 квітня.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Терези звикли поводитися спокійно й обережно. Але цей місяць змусить їх бути рішучими і наполегливими. Спочатку буде трохи незвично, але згодом навіть відчуєте від цього задоволення. Застосуйте нові вміння у професійній сфері і матимете величезний успіх, який обов’язково принесе фінансову винагороду. Особливо це стосується нових проектів. Погоджуйтеся брати в них участь легко і відразу, без зайвих роздумів і вагань. В особистому житті на вас чекає неочікуваний успіх. Протягом короткого часу з’являться відразу декілька людей, яким ви будете небайдужі.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 5, 17 і 23 квітня. Дні, в які Терезам слід бути обережними: 3, 12 і 27 квітня.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Квітень принесе із собою серйозні думки про життя та бажання щось змінити. Головною ідеєю стане боротьба за вищі посади. Реалізувати її буде доволі непросто, однак засиджуватись на старому місці – теж не варіант. Особливо насиченою буде діяльність тих Скорпіонів, робота котрих пов’язана із публічними виступами. Самотнім представникам знаку не варто боятися нових романтичних стосунків чи заміжжя. Зорі запевняють: стосунки, що розпочнуться цього місяця, триватимуть довго. Це також стосується і шлюбів.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 6, 17 і 25 квітня. Дні, в які Скорпіонам слід бути обережними: 4, 15 і 23 квітня.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Другий весняний місяць стане тим періодом, коли Стрільцям доведеться переосмислити свою поведінку та погляди на життя. Щоб досягти успіху на роботі, астрологи рекомендують Стрільцям скласти чіткий план дій та слідувати йому. Всередині місяця на Стрільців чекає важлива та особливо емоційна новина. Важливо не брати усе близько до серця. На тих, хто перебуває в парі, чекає тривала і серйозна розмова. Якщо будете уважними, її результатом стане зміцнення стосунків. Неодруженим представникам знаку варто зайняти активнішу позицію, якщо вони хочуть пришвидшити розвиток стосунків.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 9, 14 і 23 квітня. Дні, в які Стрільцям слід бути обережними: 4, 16 і 26 квітня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Особливо насичений ритм життя може змусити Козерогів задуматися про відпустку. Зорі передбачають успішну поїздку за кордон. Наприкінці місяця на представників знаку чекає додатковий заробіток. Протягом зими Козероги мало приділяли уваги своїм рідним. Навесні потрібно придумати спільні заняття або ж просто щиро поговорити за обіднім столом. Не можна забувати і про стареньких родичів: бабусі та дідусі також потребують вашої уваги. Закоханим парам доведеться подумати про власне житло, а також про узаконення стосунків. Не варто хвилюватися з цього приводу. Сім’ї, котрі наважилися на шлюб у квітні, будуть жити щасливо та довго.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 19 і 25 квітня. Дні, в які Козерогам слід бути обережними: 7, 15 і 28 квітня.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Щоденна робота, особливо якщо вона пов’язана з одноманітними діями, може розчарувати і навіть дратувати Водоліїв. Щоб цього не сталося, варто замислитися над розробкою хоч і невеликого, але власного проекту. Він буде вдалим, якщо ви потурбуєтеся про те, щоб оточити себе однодумцями. У особистому плані зорі радять протягом квітня не приймати особливо важливих стратегічних рішень. Водночас не бійтеся кохати і бути коханими. Головне, щоб почуття не переважали над розумом і не заважали іншим сферам життя.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 5, 18 і 22 квітня. Дні, в які Водоліям слід бути обережними: 2, 12 та 21 квітня.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Бізнес – це одна з основних сфер діяльності, де Риби цього місяця почуватимуться абсолютно вільно. Також матимуть успіх ті представники знаку, які заробляють на життя за допомогою вміння спілкуватися і взаємодіяти з іншими людьми. Решті Риб варто приділити увагу хобі. Ймовірно, саме воно стане додатковим засобом заробітку. Загалом зорі віщують, що фінансове становище Риб протягом квітня буде стабільним. В особистій сфері астрологи передбачають початок нового етапу. Це може бути нове кохання або якісна зміна тих стосунків, які ви маєте зараз.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 2, 17 і 20 квітня. Дні, в які Рибам слід бути обережними: 4, 12 і 23 квітня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x