У ЧДТУ пройшов Тиждень сучасної філософії

У ЧДТУ пройшов Тиждень сучасної філософії

У Черкаському державному технологічному університеті презентацією фотопроекту «Образи сучасної філософії» та постерною сесією аспірантів, магістрантів та студентів ЧДТУ завершився другий день ювілейної V науково-практичної конференції «Соціальні та гуманітарні технології: філософсько-освітній аспект» та, відповідно, насиченого і надзвичайно цікавого Тижня сучасної філософії. Інформує прес-служба закладу.

– Триває другий день V науково-практичної конференції «Соціальні та гуманітарні технології: філософсько-освітній аспект» і сьогодні в Черкаському державному технологічному університеті ми вперше робимо формат, де немає традиційної трибуни, але є доповідачі, – зазначила у вітальному слові завідувачка кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ Анжела Бойко. – Нашим аспірантам, незалежно від спеціальності, було запропоновано створити постери своїх наукових досліджень, зважаючи на те, що наука з’являється тоді, коли ми даємо свою особисту інтерпретацію і бачення, приносимо своє у ті питання, які видаються загально відомими.

Окрім постерної сесії та живого обговорення у невимушеній атмосфері кожного представленого наукового дослідження, студенти першого і другого курсів та магістри спеціальності «Політична філософія» презентували фотопроект «Образи сучасної філософії». Цей фотопроект дає можливість підкреслити, що філософія навколо нас, достатньо лише почати її помічати, заглибитися у філософію і поставити питання як і навіщо все відбувається навколо.

– Всі світлини фотопроекту студенти відбирали, спираючись на те, що вразило їх до глибини душі, деякі фотографії авторські, а в деяких випадках із чогось неоднозначного і дивного, за допомогою фотошопу, створювалися певні образи, оскільки філософія для кожного своя, – презентуючи фотопроект, зауважив студент першого курсу магістратури спеціальності «Політична філософія» ЧДТУ Володимир Півненко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x