Лисянські старшокласники обирали професію on-line

Лисянські старшокласники обирали професію on-line

Нещодавно, в Мар’янівському навчально-виховному комплексі – загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, що на Лисянщині, відбувся семінар з питань запобігання булінгу в навчальних закладах, етики виховання молоді та профорієнтації школярів. Участь у заході взяли представники Лисянської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, шкільні психологи та соціальні педагоги району. Про це інформує Лисянська районна філія ОЦЗ.

Провідний фахівець з профорієнтації районної філії Олексій Михайлов презентував учасникам заходу сучасний сервіс Державної служби зайнятості «Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри». Він запевнив: «Інноваційна платформа може суттєво допомогти не лише учням у виборі майбутньої професії, а й вчителям у питаннях профорієнтації учнів. Окрім того, цей сервіс пропонує широкий перелік майбутніх професій, а головне, визначає схильність до певного фаху у відсотковому відношенні».

Після презентації та жвавого обговорення можливостей електронного сервісу Олексій Михайлов запропонував соціальним педагогам та психологам особисто зареєструватися на on-line Платформі, щоб отримати функцію «Користувача» і мати можливість вже самостійно надавати послуги своїм учням.

Ознайомитися з перевагами та можливостями сервісу була нагода в 36 старшокласників цього навчального закладу під час профорієнтаційного уроку «Як обрати прфесію». Всім дітям було запропоновано пройти цікаві та пізнавальні тести.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x