Геннадій Бобов: «Голосував за зміни в Україні»

Геннадій Бобов: «Голосував за зміни в Україні»

Виборча дільниця у с. Селище Корсунь-Шевченківського району завжди розташовується у фойє сільського будинку культури. Тут зручно розміщені три прозорих урни, стільки ж закритих кабінок для таємного голосування. Без будь-яких черг до обіду проголосувала майже половина з 1047 виборців.

Геннадій Бобов: «Голосував за зміни в Україні»

Обідньої пори при був на виборчу дільницю і Геннадій Борисович Бобов, народний депутат України. Як і всі, одержав бюлетень, зайшов до кабінки і потім вкинув його до урни. У голови дільничної комісії поцікавився ходом голосування, на що одержав відповідь, що з дальніх вулиць виборців до центру села підвозили автобусом, а до найстарших за віком чи хворих за їх попередніми заявками при їздили члени комісії для голосування вдома.
Геннадій Борисович поспілкувався з кількома жителями села, адже знає тут багатьох, особливо працівників цукрозаводу. І йому особисто, і в засобах масової інформації селищенці не раз висловлювали щиру вдячність за благодійність, турботу про соціальний розвиток сіл Селищенської об’єднаної територіальної громади.

Свою участь у виборах Президента України Геннадій Борисович Бобов прокоментував так:
-Ці вибори надзвичайно важливі для України. Суспільство чекає від влади реальних змін, насамперед активних кроків для зростання економіки і рівня життя людей. Це ми щодня чуємо від своїх виборців. Я вірю, що українці проголосують за новий курс своєї держави. Я також голосував за зміни в Україні і глибоко переконаний, що вони таки настануть.»

Людмила Моренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x