Черкащанин вирішив пожартувати і «замінував» будинок по вулиці Руставі

Черкащанин вирішив пожартувати і «замінував» будинок по вулиці Руставі

Про те, що 1 квітня черкаські патрульні затримали «мінера-невдаху», повідомляють в прес-службі патрульної поліції.

Вчора, 1 квітня, черкащанин вирішив пожартувати на День сміху і «замінував» будинок по вулиці Руставі. Після повідомлення до чергової частини патрульної поліції правоохоронці негайно прибули за вказаною адресою, оглядали під`їзди будинку, транспортні засоби припарковані у дворі та інші місця.

Черкащанин вирішив пожартувати і «замінував» будинок по вулиці РуставіЧеркащанин вирішив пожартувати і «замінував» будинок по вулиці Руставі

У роботі були задіяні усі спецсили: патрульна поліція, працівники ДСНС та ГУНП в Черкаській області, вибухотехнічної служби, кінологічного центру, медики.
При огляді житлового будинку і прилеглої території жодних вибухових речовин та інших підозрілих предметів не знайшли.

Згодом патрульним поліцейським вдалося встановити та затримати особу, яка здійснила дзвінок. Ним виявився 23-річний місцевий мешканець, який пояснив, що у такий спосіб намагався пожартувати, до того ж перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. У нього вилучили слідчий речовий доказ – мобільний телефон, з якого був здійснений дзвінок на спецлінію 102.
Черкащанин вирішив пожартувати і «замінував» будинок по вулиці Руставі
Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об\’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Невдалий жарт «мінера-невдахи» може «потягнути» на 6 років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x