Учні Коробівського шкільного лісництва висадили гектар лісу

Учні Коробівського шкільного лісництва  висадили гектар лісу

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» у розпалі. Сприяють її проведенню і гарні погодні умови. Долучитися до акції та створити нові ліси, незважаючи на весняні канікули, виявили бажання і учні Коробівського шкільного лісництва, яким опікується Золотоніський лісгосп. Повідомляють в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Разом із головним лісничим Золотоніського лісгоспу Ігорем Міщенком, інженером з лісових культур Оленою Лістровою та лісничим Вільхівського лісництва Павлом Міщенком школярі на площі 1 гектар висадили 6,67 тис. шт. сіянців сосни звичайної, яка є головною лісоутворюючою породою на Лівобережжі Черкащини.

– Ці діти завзяті, працьовиті і небайдужі. Вони завжди беруть активну участь у всіх лісівничих заходах і вже добре знають процес створення лісових насаджень. Їхнє дитинство проходить серед природи, яку цінують, бережуть та примножують. Ось і цього разу свої канікули учні шкільного лісництва провели з користю та внесли свою частку в озеленення рідного краю, – розповів головний лісничий Золотоніського лісгоспу Ігор Міщенко.

З відчуттям гордості за те, що і вони долучилися до важливої справи – садіння лісу, цей незабутній день подарував для школярів ще один сюрприз. На них чекав смачний куліш, який приготували золотоніські лісівники.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x