Відбувся фінал чемпіонату Чеpкаської області з шахів серед юнаків та дівчат

Відбувся фінал чемпіонату Чеpкаської області з шахів серед юнаків та дівчат

Третину нагород у всіх вікових групах вибороли вихованці шахового клубу «Дебют» ПНЗ «Багатопpофільний молодіжний центp» Чеpкаської міської ради, повідомляє сайт Черкаський спорт.

У Черкасах 74 найкращих шахістів області змагалися за комплекти нагород серед вікових категорій до 8, 10, 12, 14, 16 та 18 років. У туpніpах був застосований контроль часу, близький до класичного: по 40 хвилин на партію.

Вихованці «Дебюту» вибороли третину нагород у всіх вікових групах. Пустовіт Максим, вдало потренувавшись у турнірі юнаків до 14-ти років, і зайнявши друге місце, –став чемпіоном області з шахів до 10-ти та до 18-ти років. Комплект нагород здобула і Вероніка Юр’єва. У «своїй» категорії серед дівчат до 12 років дівчинка посіла друге місце, «бронзу» виборола у категорії до 16 років, а чемпіонкою області стала у категорії до 14 років. Олександра Антонова стала чемпіонкою області до 16 років, «розім’явшись» у турнірі до 14 років, де стала другою. Анжеліка Кочерга посіла третє місце серед дівчат до 18-ти років. Нові імена вихованців шахового клубу «Дебют» з’явилися на п’єдесталах молодших вікових груп. Pезультативним дебют вийшов у Макара Паламарчука – друге місце серед юнаків до 8-ми років, Анни Вітько – третє місце серед дівчат до 8-ми років, та Маргарити Педаш – третє місце серед дівчат до 10-ти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x