У Драбові в пенсіонерки викрали сумочку

У Драбові в пенсіонерки викрали сумочку

В Драбові чоловік викрав у пенсіонерки жіночу сумочку в якій знаходились гроші в сумі 2 000 гривень. Крадія затримано та взято під варту, кошти повернуто власниці. Його дії кваліфікуються за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в УМВС України в Черкаській обасті.

В Драбівський райвідділ міліції звернулась 58-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Невідома особа викрала з будинку потерпілої сумку з грошима. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

В розмові з правоохоронцями жінка розповіла, що зранку до неї приходив незнайомець, який був напідпитку та дуже дивно себе поводив та не міг пояснити мету свого візиту. Жінка попросила непроханого гостя покинути її домоволодіння. Коли чоловік пішов потерпіла виявила відсутність своєї сумочки в якій знаходились грошові кошти в сумі близько 2 000 гривень.

Правоохоронці уважно вислухали потерпілу та отримали від неї словесний портрет чоловіка, який міг бути причетний до кримінального правопорушення. Під опис підозрюваного підпадав 36-річний місцевий житель, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі та мав по селу недобру славу. Правоохоронці з’ясували, що зловмисник частенько навідується в гості до свого товариша, який проживає неподалік від потерпілої та вирушили за вказаною адресою. Побачивши на порозі людей у міліцейській формі, зловмисник зрозумів, що його викрито та відразу у всьому зізнався. Він розповів, що повертався додому напідпитку та зайшов до сусідки попросити горілки. Проте господиня вказала чоловікові на двері. Ображений відмовою, зловмисник дочекався коли жінка піде до літньої кухні, повернувся до будинку і викрав сумку з грошима. Проте витратити кошти чоловік не встиг, через декілька годин його затримали працівники міліції.

Наразі за даним фактом слідчим відділенням Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частино 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x