Черкаські підприємці змушені шукати нові ринки збуту

Черкаські підприємці змушені шукати нові ринки збуту

Через конфлікт із Російською Федерацією українські виробники вимушені шукати нові ринки збуту для своєї продукції. Уже цієї п’ятниці голова Черкаської ОДА зустрінеться з президентом торгово-промислової палати України та обговорить із ним можливість реалізації черкаськими підприємствами продукції на інших ринках. Про це Юрій Ткаченко повідомив під час прес-конференції, інформують в ОДА.

За його словами, експортний потенціал знизився на 13 відсотків і в цілому зараз прослідковується негативний експортно-імпортний баланс.
– Основна проблема виявилася в тому, що наші підприємці просто не були готові до такого повороту подій і до того, що доведеться настільки швидко переорієнтуватися, – сказав керівник області. – Нині тривають розмови щодо азіатського ринку. Під час зустрічі з президентом торгово-промислової палати України ми й говоритимемо про пошук і співпрацю з іншими країнами та з посольствами для того, щоб допомогти нашим підприємствам виходити на ці ринки.

Очільник області наголосив, що черкаські бізнесмени за багатьма напрямками є конкурентноспроможними. Особливо в харчовій промисловості та агропромисловому комплексі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x