На Канівщині відкрито сезон юнацького футболу

На Канівщині відкрито сезон юнацького футболу

На футбольному майданчику Межиріцької ЗОШ та футбольному полі с. Межиріч проведено відкриту першість Канівської районної ДЮСШ «Колос». Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

Змагання проходили серед юнаків 2002-2004 р.н. та 2005-2007 р.н. Захід проведено Канівською районною дитячо-юнацькою спортивною школою «Колос» за підтримки відділу освіти, молоді, спорту та культури Канівської райдержадміністрації та відділу освіти, молоді, спорту та культури Ліплявської ОТГ.
На змагання прибули команди навчальних закладів: Межиріцької та Таганчанської ЗОШ, Бобрицького та Ліплявського НВК.

У старшій віковій групі між собою по «коловій системі» змагалися 4 команди. За результатами 1 місце та кубок вибороли юнаки Бобрицького відділення футболу спортивної школи, 2 місце посіли межиріцькі футболісти, 3 місце у ліплявських спортсменів, 4 місце зайняла команда Таганчанської ЗОШ.
В молодшій віковій групі перемогу та кубок виборола команда юних футболістів Межиріцької ЗОШ. Юнаки з Ліплявського навчально-виховного комплексу зайняли другу сходинку в турнірній таблиці. Третє місце у бобрицьких спортсменів. Переможці та призери нагороджені медалями та грамотами.
За підсумками змагань будуть сформовані команди юнаків для участі в Чемпіонаті Черкаської області з футболу серед юнацьких команд та обласних змаганнях на призи «Шкіряний м’яч», які стартують 12 та 16 квітня відповідно. Вітаємо переможців та призерів, бажаємо успіхів в обласних змаганнях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x