Концерт «Артисти оркестру грають соло»

Концерт «Артисти оркестру грають соло»

Концерт «Артисти оркестру грають соло»
Серед найбільш очікуваних і завжди захоплюючих концертів академічного симфонічного оркестру Черкаської обласної філармонії з недавніх пір визнається у такий концерт, коли його учасники стають солістами свого ж колективу, наче навесні приховані бруньки на великому дереві, що збоку здаються однаковими, та раптом розцвітають кожна своєю неповторною за кольором і розміром квіткою, яка дивує і радує нас…Мабуть, у цьому і є унікальність такого проекту! Оркестранти мають щасливу нагоду показати свою особисту виконавську майстерність!

До уваги слухачів будуть представлені твори, що входять до скарбнички оркестрової музики. На нас чекають романтичні мелодії від А.Вівальді, Ж.Бізе до перлин музики Е.Моріконе з кінофільмів, від балетної спадщини А.Адана до грайливих румунських мелодій та запального латиноса Р.Ернандеса, від граційного та величного полонезу Д.Поппера до неймовірного ліризму А.Бабаджаняна.

Отже, будьте готові поринути у весняний музичний калейдоскоп тембрів, фарб, форм, жанрів, настроїв та нових приємних вражень разом з оркестром та його художнім керівником диригентом заслуженим діячем мистецтв України Олександром Дяченком.

Організатор: Обласна філармонія
Дата: 18 квітня 2019, 19:00
Де: Обласна філармонія, вул. Хрещатик, 196

Деталі за посиланням
Ціна – 40 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x