Руськополянці вперше боролися за «Кубок асоціації голів ОТГ Черкащини – 2019»

Руськополянці вперше боролися за «Кубок асоціації голів ОТГ Черкащини – 2019»

Цьогоріч уперше спортсмени Руськополянської ОТГ брали участь у змаганнях із шахів серед об’єднаних територіальних громад, про це повідомляють у виконкомі Руськополянської сільської ради.

Емоції та азарт зашкалювали під час змагання за першість у шаховому турнірі. Саме у суботу, 6 квітня 2019 року, у селі Білозір’я відбулися перші змагання серед територіальних громад Черкащини за «Кубок асоціації голів ОТГ Черкащини – 2019», приурочені Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку.

Склад турніру виявився досить сильним: у змаганнях брали участь спортсмени з Руськополянської, Білозірської, Бужанської, Великохутірської, Мліївської, Набутівської, Ротмістрівської та Чигиринської об\’єднаних територіальних громад.

Руськополянці вперше боролися за «Кубок асоціації голів ОТГ Черкащини - 2019»

Шахові поєдинки проходили серед чоловіків та жінок. Руськополянську ОТГ представляли Томашова Анастасія із села Геронимівка ( 1998 р. н.) та Кононенко Віталій (1999 р. н) із села Руська Поляна. Наші спортсмени, в результаті змагань, вибороли першість у загальнокомандному заліку та посіли перше місце серед ОТГ Черкащини, обігравши шахістів з Набутівської ОТГ ( 2 місце) та команду-господаря – Білозірську ОТГ (3 місце).

Усіх переможців та призерів змагань нагородили грамотами, медалями, солодкими і цінними подарунками.

Руськополянський КЗ «Спорт для всіх» відзначений кубком переможця змагань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x