У Черкасах вітали юних паняночок

У Черкасах вітали юних паняночок

Традиційно навесні гімназія відзначає паняночок-першокласниць та збирає паняночок всіх класів на Spring панянки-фест. Яскравий та чарівний захід організували для дівчаток у Черкаській обласній філармонії. Паняночки першого класу склали свою шляхетну клятву, мами подарували їм обереги – прикраси, відбулося освячення, а кадети вручили їм троянди. Кадети та паняночки представили на святі танцювальні композиції. Про це інформує офіційний сайт навчального закладу та прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Привітати паняночок зі святом завітали почесні гості. Заступник міського голови Ігор Волошин, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов, ректор Черкаського інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна, депутати міської ради Ігор Кривошеєв та Тарас Коломієць відзначили, що методи виховання в гімназії дуже сучасні і цікаві. Відомий меценат Араік Мкртчян вже традиційно подарував першокласницям величезного рожевого ведмедика.

Неймовірні емоції, душевна атмосфера та красиві й талановиті дівчатка – таким запам’ятається цьогорічний Spring панянки-fest.

Керівництво школи спільно з педагогічним колективом та батьками, які підтримали таку ініціативу, переконані, що отримані знання позитивно впливатимуть на формування культури виховання та освіченості юних паняночок та кадетів.

Як розповіла ініціатор цього заходу – директор Черкаської гімназії №9 Ірина Топчій, п’ять років тому вперше у їх закладі провели свято «Spring панянки fest». Головною його окрасою є наймолодші учениці гімназії – першокласниці, які опановують знання не лише за шкільною програмою, але й чимало дотичних напрямків: щодо правил поведінки, спілкування, розвитку творчих здібностей тощо.

Також Ірина Вікторівна додала, що аналогічне свято щороку у грудні відбувається і для юних кадетів – теж учнів першого класу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x