У Черкаській мерії розповіли, де поремонтували дороги

У Черкаській мерії розповіли, де поремонтували дороги

Сьогодні під час ранкової наради у міськвиконкомі заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу-начальник управління ЖКГ Черкаської міської ради Андрій Наумчук розповів, що впродовж минулого тижня у Черкасах аварійний поточний ремонт доріг виконали на вул. Ложешнікова (в районі Залізничного вокзалу), вул. Різдвяна, вул. Чигиринська (розворотне кільце на з-д «Аврора») та по вул. Одеська.

Також відповідні роботи тривали по бульвару Шевченка (від вул. Університетська до вул. Б.Вишневецького) та по вул. Нижня Горова.

За його словами, цього тижня поточний ремонт розпочнеться по вул. 30-років Перемоги, вул. Руставі, вул. Дахнівська, вул. Гоголя та вул. Пастерівська.

Наступними на черзі – вул. Сумгаїтська, вул. Корольова, вул. Дахнівська, вул. Припортова та вул. Гетьмана Сагайдачного, які ремонтуватимуть з 15 до 22 квітня.

Після цього – вул. Кривалівську, Пастерівську, Припортову, вул. Гетьмана Сагайдачного, де до кінця квітня заплановано завершити поточне ремонтування проїжджої частини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x