Черкаське Громадське ТБ приїдуть представляти колеги з Києва

Черкаське Громадське ТБ приїдуть представляти колеги з Києва

Завтра, 15 травня, в Черкасах презентуватимуть місцеве Громадське ТБ. Нині молода команда ініціативних черкащан налічує 10 осіб.
4 березня журналіст Олекса Хуторний у Фейсбуці написав кілька речень: «Пропоную створити в Черкасах громадське телебачення. Хто хоче долучитися до його створення, пропоную зібратися завтра ввечері й обговорити. Пишіть мені в особисті».

«Отак все й почалося. Відгукнулося відразу дуже багато людей. Першим мені написав Євген Артеменко і сказав, що в самого вже давно така ідея жевріла. Зараз наша команда налічує більше 10 людей. Основне, чим ми відрізнятимемося від інших каналів – ніхто нам не вказуватиме, кого і як знімати (окрім наших глядачів, звичайно). По-друге, ми хочемо створити цікаве й сучасне ТБ, без шаблонів. Зробити щось таке, що до нас в Черкасах ніхто не робив», – розповідає Хуторний.

На презентацію журналісти черкаського Громадського підготували кілька різножанрових відеоцікавинок. А ще представляти телебачення у Черкаси приїде команда київського Громадського на чолі з Романом Скрипіним.
Захід відбудеться 15 травня о 16.00 в приміщенні колишнього кінотеатру «Салют».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x