У Жашкові на чоловіка впала бетонна плита (ФОТО)

У Жашкові на чоловіка впала бетонна плита (ФОТО)

У Жашкові під час будівельних робіт на чоловіка впала плита. Потерпілого рятували спеціалісти ДСНС, повідомляють в прес-службі відомства.

Подія сталася вчора, 9 квітня, у приватному домоволодінні на вулиці Черняхівського, де бригада будівельників проводила демонтаж стін погребу. У якийсь момент сталося падіння стіни, під яку потрапив 20-річний робітник.
Чоловіки одразу телефонували до служби порятунку і розповіли про подію. На місце оперативно виїхав черговий караул Жашківської пожежно-рятувальної частини.
Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту зуміли частково підняти плиту і поставити упори, що дозволило медикам провести для потерпілого протишокову терапію. Згодом до місця прибув трактор-навантажувач за допомогою якого вдалось зняти плиту і звільнити з під неї чоловіка.

Врятованого чоловіка, 1999 року народження, поклали на жорсткі ноші та віднесли до карети швидкої медичної допомоги. Потерпілого, із попереднім діагнозом перелом стегна, тазу та внутрішня політравма, було терміново госпіталізовано до травматологічного відділення центральної районної лікарні. Стан чоловіка лікарі оцінюють як важкий.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x