Василя Пахаренка привітали з 50-річним ювілеєм

Василя Пахаренка привітали з 50-річним ювілеєм

13 травня 2014 року на розширене засідання вченої ради Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького завітали колеги, друзі та учні викладача кафедри української літератури та компаративістики Василя Пахаренка, щоб привітати нещодавнього іменинника з його 50-річним ювілеєм. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі обласної ради.

В урочистостях взяла участь і голова обласної ради та колега Василя Івановича Валентина Коваленко. Вона висловила глибоку радість з того приводу, що працює поруч із Василем Івановичем та завжди може почути його мудре слово, а сьогодні – від імені всього депутатського корпусу Черкащини щиро привітати його із золотим ювілеєм та нагородити відзнакою на яку, без перебільшень, дійсно заслуговує науковець, а саме – почесною відзнакою «За заслуги перед Черкащиною».

Принагідно, таку ж відзнаку, а також Почесну грамоту обласної ради Валентина Коваленко вручила й професору, доктору філологічних наук Володимиру Поліщуку за його багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у культурно-освітній розвиток Черкащини.

Також до привітань долучилися колеги Василя Івановича як з усього університету, так і з інституту та кафедри зокрема, друзі, студенти, колишні та нинішні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x