Працівник «Одеської залізниці» на Черкащині не задекларував авто

Працівник «Одеської залізниці» на Черкащині не задекларував авто

Притягнуто до адміністративної відповідальності працівника підрозділу регіональної філії «Одеська залізниця», який не задекларував придбаний автомобіль. Інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

Прокуратурою належно забезпечено участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 2 ст. 172-6 (порушення вимог фінансового контролю) Кодексу України про адміністративні правопорушення, одного із працівників виробничого підрозділу «Шевченківська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Одеська залізниця».

Установлено, що вказаний посадовець, набувши у власність автомобіль вартістю майже 740 тис. грн., не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції, у встановленому законом порядку про суттєві зміни у своєму майновому стані, що зумовлені придбанням зазначеного автомобіля.

За принципової позиції прокурора Соснівський районний суд Черкас 08.04.2019 керівника відділу визнав винним у вчиненні правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу розміром 1 700 грн.

На цей час рішення не набрало законної сили.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x