Дзюдоїстка Анастасія Сапсай стала кращою спортсменкою березня на Черкащині

Дзюдоїстка Анастасія Сапсай стала кращою спортсменкою березня на Черкащині

Кращого спортсмена місяця за підсумками спортивних досягнень у березні 2019 року визначили у відділенні Національного олімпійського комітету України в Черкаській області. Звання кращого спортсмена Черкащини у березні 2019 року виборола Анастасія Сапсай. Про це повідомляють в управлінні у справах сім’ї, молоді й спорту ОДА.

Претендували на цю відзнаку двоє спортсменок: майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо Анастасія Сапсай та майстер спорту України зі стрільби з лука Єлизавета Сікало. На Відкритому Континентальному Кубку з дзюдо, що відбувся минулого місяця в м. Прага (Чехія), Анастасія Сапсай здобула ІІІ місце. Лучниця Єлизавета Сікало посіла ІІ командне місце на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука, що минулого місяця відбувся в м. Самсун (Туреччина).

Члени експертної комісії при відділенні НОК зазначили, що обидві спортсменки продемонстрували відмінні спортивні результати, адже здобули нагороди на міжнародній спортивній арені. Втім звання кращої березневої спортсменки здобула Анастасія Сапсай. Її та тренера Володимира Римаря відзначать грошовою винагородою відвідділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x