Старшокласники висадили сосни та дубки на честь єрківчан, які загинули в АТО

Старшокласники висадили сосни та дубки на честь єрківчан, які загинули в АТО

Ці хлопці – Руслан Бобуров, Сергій Бохонько та Віталій Чумак – вже ніколи не побачать ні цвіту рясту, ні цвіту конвалій, не помилуються віковими дубами та соснами, не прийдуть із своїми рідними в ліс, щоб подихати свіжим повітрям…Всі вони віддали свої життя за свободу та незалежність нашої держави в зоні АТО. Але пам’ять про їхній подвиг не згасне, допоки б’ються наші серця.

9 квітня в урочищі «Катеринопільська дача» за ініціативою директора ДП «Звенигородське лісове господарство», Заслуженого лісівника України Анатолія Проценка, лісничого Катеринопільського лісництва, Заслуженого лісівника України Сергія Лисяного та за підтримки голови Єрківської об’єднаної територіальної громади Леоніда Польового на честь загиблих єрківчан на площі 2,8 гектара було висаджено саджанці сосен та дубів.

Звертаючись до учнів 9-А, 9-Б та 10 класів Єрківської загальноосвітньої школи імені Героя України Вячеслава Чорновола, які взяли активну участь у цій роботі, С.Лисяний та Л.Польовий зазначили, що через декілька років тут зашумлять вітами молоді дерева. Сюди приходитимуть рідні загиблих і згадуватимуть своїх героїв, а також тих, хто посадив цей ліс, тобто кожного із вас — юнаків та дівчат.

За декілька годин старшокласники стомлені, але задоволені виконаною роботою, яку вони здійснювали під керівництвом майстра лісу Ростислава Пономаренка, повернулися додому.

До цієї благородної справи — висадки саджанців — долучився і перший заступник голови Катеринопільської райдержадміністрації Володимир Коваленко.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x