Натуральні засоби від почервонінь на обличчі

Натуральні засоби від почервонінь на обличчі

Причини почервонінь і капілярів на обличчі ще не вивчені. Проте ця проблема є досить поширеною. Звісно, можна приховати плями під товстим шаром тонального крему та інших засобів для макіяжу. Утім, більшість людей прагне не приховати, а вирішити проблему. Саме тому вони шукають натуральну альтернативу косметиці, за допомогою якої можна очистити шкіру від плям та запобігти їхній повторній появі у майбутньому. На щастя, окрім синтетичних косметичних продуктів є ціла низка натуральних засобів, які допомагають відновлювати шкіру та відлущувати мертві часточки.

Зелений томат. Упродовж 10 днів щодня поміщають підкладку (чи компрес) із зелених томатів. Томати містять необхідні кислоти, які активні в пригніченні почервоніння і тріщин капілярів на обличчі. Розріжте помідори на скибочки і помістіть їх на проблемні зони, утримуючи 3 хвилини. Потім нанесіть на обличчя поживний крем.

Сушений мудрець – молоко. Підготуйте лікарське молоко мудреця: чотири столові ложки висушеної шавлії залити 200 мл окропу. Накрийте і дайте побути на обличчі десять хвилин. Процідіть і додайте 200 мл молока. Ретельно протріть ним очищене обличчя. Через 10 хвилин змийте молоко, що залишилося. Потім кілька разів умийтеся прохолодною водою. Процедуру можна повторювати щодня, поки ваша шкіра не матиме кращий вигляд.

Петрушка. Візьміть жменю листя петрушки і залийте її 100 мл киплячої води. Накрийте і дайте постояти півгодини. Потім процідіть і додайте 50 мл молока. Наберіть мочалку цих ліків: акуратно стисніть і покладіть на обличчя (чи проблемну частину лиця) на 20 хвилин. Цю процедуру необхідно робити щодня впродовж 20 днів. При необхідності курс лікування можна продовжити.

Алое. Розріжте лист алое поздовж і зберігайте його в холодильнику декілька днів. Перед тим як покласти його на шкіру, ви маєте заздалегідь очистити шкіру зеленим або чорним чаєм. Якщо трохи пече, не хвилюйтеся: зазвичай це минає після 2–3 процедур. Повторюйте щодня впродовж 2 тижнів.

Ячмінь. Візьміть 1 склянку води та 3 столові ложки ячменю. Доведіть воду до кипіння та додайте до неї зерна ячменю. Відкладіть суміш для настоювання на 45 хвилин, після чого процідіть її (рідину не виливайте). Потовчіть ячмінь за допомогою картоплем’ялки. Наберіть у долоні невелику кількість товченого ячменю та помасажуйте ним обличчя впродовж 3–5 хвилин. Опісля вмийте обличчя рідиною, у якій замочували ячмінь. Повторюйте процедуру щонайменше тричі на тиждень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x