Тисячу горіхів висадили лисянські лісівники (ВІДЕО)

Тисячу горіхів висадили лисянські лісівники (ВІДЕО)

Цієї суботи лисянські лісівники долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Висади свої горіхи». Суть акції полягала в тому, аби в один день в максимальній кількості на всій території України висадити волоські горіхи, або як їх ще часто називають – грецькі, привернувши тим самим увагу суспільства до необхідності озеленення планети. Інформують в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

На території Лисянського лісництва (квартал 39, виділ 14) лісівники висадили 1000 саджанців волоського горіха на загальній площі 3 га, які були вирощені в цьому регіоні, саме це сприятиме кращій приживлюваності та доброму зростанню цієї породи.

«Загальновідовий факт, що саме волоські горіхи є найкориснішими з усіх. Їхні плоди містять багато поживних речовин та корисних мікроелементів для організму людини. Тож нами було прийнято рішення долучитися до цього флешмобу», – говорить директор Лисянського лісгоспу В’ячеслава Шако.

Гарно попрацювавши, з відчуттям того, що зробили добру справу, лісівники висловили сподівання, що в майбутньому ця плантація принесе неабияку користь – примноження зелених насаджень Лисянщини, а ще високі врожаї корисних їстівних плодів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x