Плантація новорічних ялинок з\’явилася у Сунківському лісництві

Плантація новорічних ялинок з\’явилася у Сунківському лісництві

Днями в Сунківському лісництві Смілянсього лісгоспу з’явилася плантація новорічних ялинок. До її створення, в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», долучилися голова Смілянської РДА Олексій Пєчніков та працівники апарату Смілянської РДА. Інформують в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Традиційно, перед початком заходу, лісівники провели інструктаж, далі закипіла робота зі створення плантації новорічних ялинок. Натхненно та завзято, усі разом висадили п’ять тисяч сіянців ялини звичайної, заліснивши ділянку загальною площею 1,5 га.

«Надзвичайно приємно та водночас важливо мати підтримку та розуміння важливості лісівничої справи від представників райдержадміністрації. Сьогодні кожен учасник акції на кілька годин змінив вид своєї діяльності та з позитивним настроєм, вкладаючи часточку власної праці зробив хорошу справу», – зазначив директор Смілянського лісгоспу Юрій Сегеда.

В свою чергу голова Смілянської РДА Олексій Пєчніков, подякував лісівникам за співпрацю та відзначив, що працівники Смілянського лісгоспу працюють за європейськими стандартами, демонструюючи високу та успішну культуру ведення лісового господарства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x