У черкаському кафе п\’яний відвідувач із сокирою кидався на продавчиню

У черкаському кафе п\’яний відвідувач із сокирою кидався на продавчиню

Серед білого дня молодик з сокирою за пазухою прийшов до кафе-бару відпочивати. Втім, застосувати її не вдалося. Зловмисника затримали поліцейські охорони. Про це інформують в Управлінні поліції охорони в Черкаській області.

Подія відбулася о 13:30 години в кафе-барі по вулиці 30 років Перемоги. Під час відпрацювання спецлінії «102», працівники батальйону поліції охорони негайно прибули на місце події та затримали чоловіка, який здійснив напад на продавчиню.

У черкаському кафе п'яний відвідувач із сокирою кидався на продавчиню

Працівник закладу пояснила, що чоловік зайшов до їхнього кафе вже перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, замовив ще випивки. Та згодом почав себе агресивно поводити, ображав оточуючих нецензурною лексикою. Після зауваження продавчині, різко підхопився, дістав з-під куртки сокиру та напав на неї, погрожуючи розправою. За словами жінки, вона перелякалася не на жарт.

Правоохоронці вчасно затримали правопорушника, яким виявився місцевий житель, 1986 року народження, раніше не судимий. Що спонукало чоловіка знаходитися в громадському місці з сокирою зясовують слідчі органи. Затриманого передано слідчо-оперативній групі Черкаського ВП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x