Смілянський ліцей отримав звання Асоційованої школи ЮНЕСКО

Смілянський ліцей отримав звання Асоційованої школи ЮНЕСКО

На всеукраїнському рівні смілянському ліцею «ЛІДЕР» надали звання Асоційованої школи ЮНЕСКО. Цієї події тут чекали понад півтора року та своєю працею щодня доводили, що дійсно гідні цього великого звання. За інформацією Смілянської міської ради.

– Сьогодні ми – один із чотирьох провідних закладів Черкаської області та один із 38 закладів України, що мають честь носити таке високе звання. Бути учасником такого масштабного проекту – велика відповідальність, адже основною ціллю об’єднання найпотужніших закладів освіти світу є забезпечення якісної освіти, націленої на реалізацію проектів щодо підтримки знань у галузі прав людини, демократії, міжкультурних зв’язків та захисту довкілля в системі ООН, – розповідають у навчальному закладі.

Пріоритетними цілями асоційованих шкіл ЮНЕСКО в Україні є виховання дітей і молоді у дусі миру, демократії, прав людини, толерантності і взаєморозуміння між народами на шляху реального співробітництва і взаємозбагачення культур, причетності до розв’язання світових проблем через партнерство в системі Організації Об’єднаних Націй.

Тому досягнення нашого «Лідера» – це ще один крок до розвитку не лише української освіти, а й освіти усього світу.

Ліцеїсти пишаються, що отримали честь нести таке почесне звання – бути асоційованою школою ЮНЕСКО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x