Боржники із виплати аліментів мають можливість відпрацювати на КП «Черкаситеплокомуненерго»

Боржники із виплати аліментів мають можливість відпрацювати на КП «Черкаситеплокомуненерго»

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», відповідно до рішення міськвиконкому, визначене як одне з підприємств, де люди, які заборгували за аліменти, можуть відпрацювати свій борг. Про це інформує директор підприємства Павло Карась.

Кожен із громадян, направлених на підприємство, отримує обсяги на визначені години примусових робіт. Це загальні види робіт – такі як прибирання, навантаження сміття, фарбування тощо.

– Це некваліфіковані роботи, за які ми нараховуємо кошти та здійснюємо оплату державній виконавчій службі. Таким чином, людина відпрацьовує свій борг перед державою. А вже державна виконавча служба направляє кошти тому, хто визначений судом як отримувач коштів, – пояснює Павло Карась.

Днями на підприємство прийшов перший такий громадянин. Та на крупному комунальному підприємстві більше 160 об’єктів по місту, 36 котелень, більше як 80 центральних теплових пунктів, три виробничі бази, тобто велика територія, великий обсяг робіт.

– А тому робочі руки тут завжди потрібні і ми можемо таким чином виконувати цю суспільно-корисну місію, – зазначив Павло Карась.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x