«Головне – триматися один за одного»: теплий ламповий вечір з «Фіолет»

«Головне – триматися один за одного»:  теплий ламповий вечір з «Фіолет»

Проникливий, відвертий. Та водночас надривний, емоційний і особливо затишний – саме таким був акустичний виступ гурту Фіолет, організований командою ГайдаFest, у Художньому музеї Черкас 7 квітня.
Багато пісенних композицій з різних часів існування колективу, авторських віршів, відкрите, щире спілкування з публікою. Особливу атмосферу доповнювало тепле світло ламп і прихильні погляди козацьких гетьманів з оточуючих картин.
Зі слів фронтмена Сергія Мартинюка, дуже символічно, що нинішній виступ проходить у музейній залі. Адже на початку своєї творчості команда грала у бібліотеках, музеях, наукових залах. Тож нинішній концерт цілком можна вважати екскурсією у десятилітню історію гурту у акустичній версії.
Надзвичайно цікаво, яка прийшла публіка на виступ. Представники різних поколінь, професій, міцні чоловіки і тендітні дівчата – такі різні, але об\’єднані щирою любов\’ю до музики. Зал був наповнений ущент. Дехто знав напам\’ять всі-усі слова і підспівував кожну пісню. А хтось сидів увесь концерт із заплющеними очима, всеціло віддаючись музично-поетичному потоку, поринувши з головою у світи Колоса. Лунали гучні злагоджені резонуючі оплески і емоційні вигуки на найбільш впізнаваних та динамічних піснях.
Зал не відпускав Сергія Мартинюка та гітариста Романа Андрухіва аж поки вони не виконали на біс аж чотири композиції.
По виконанні останньої пісні «Найкраще разом» Колос нагадав, що наша країна зараз знову у жорсткій передрязі. Але головне – це триматися один одного, тоді все неодмінно буде добре! Закінчився цей чарівний романтичний вечір, який, до речі, був останнім мандрівним концерт туру, міцними обіймами, фото- і автографсесією з шанувальниками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x