Черкаським волонтерам вручили президентські відзнаки

Черкаським волонтерам вручили президентські відзнаки

Цієї весни минає п’ята річниця з початку бойових дій на сході України. Волонтери й добровольці були тими, хто першими активізувалися й стали боронити незалежність держави на передовій зі зброєю в руках та в тилу. Черкащина одна з перших активізувалася у цій роботи, каже керівник обласного Центру допомоги учасникам АТО Євген Одновол. Сьогодні він передав нагороди Президента України волонтерам.

– Підтримувати хлопців з тилу – така ж сама робота, як і стояти на передовій зі зброєю в руках, – зазначив він, звертаючись до присутніх. – Це теж важливий внесок у нашу спільну перемогу. Нині минає чергова річниця з дня початку АТО. І приємно, що наші волонтери не втрачають запалу й надалі прикладають усі зусилля для того, щоб наша країна перемогла у цій війні і була міцна до кінця.

Нагороди «За гуманітарну участь в АТО» отримали волонтери Благодійного фонду «Час Надії» Геннадій Олефір, Світлана Обманюк, Сергій Крикун, Лариса Григорович та Тетяна Волочай. Керівниця фонду Лариса Когут зазначила, що тих, хто достойні нагород, в області надзвичайно багато. І хоч вони не публічні, втім їхня робота є значним внеском у спільну перемогу.

– Ці люди справді достойні відзнаки Президента України, – зазначила вона. –Вони – унікальні. Волонтери – це криголами 2014 року. Ми не знали, як робити, але робили, і це було правильно. Зараз проголошують, що наступ був зупинений завдяки волонтерам і добровольцям, і це так і є. І важливо, щоб волонтери ніколи не принижували тієї роботи і того внеску, який зробили. Адже це їхня велика частка у перемогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x