У Лисянському лісгоспі висадили дерева в пам’ять про загиблих героїв

У Лисянському лісгоспі висадили дерева в пам’ять про загиблих героїв

Майже 2,4 га лісу висадили у Шевченківському лісництві Лисянського лісгоспу на честь учасників АТО – полеглих мешканців с. Шевченкове Звенигородського району, які захищали територіальну цілісність нашої країни. Школярі Шевченківського НВК, Моринської ЗОШ, представники органів місцевого самоврядування сіл Моринці, Шевченкове, Пединівки, аграрії, лікарі, пенсіонери Лисянського лісгоспу разом з лісівниками у такий спосіб вшанували подвиг Віктора Бойка та Сергія Дядченка, які загинули під час бойових дій на Сході країни. Про це інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Віктор Бойко народився 1974 року у селі Шевченкове Звенигородського району. На війну пішов добровольцем. У 2014 році під час виконання бойового завдання, звільняючи від терористів село Олександрово-Калинове Костянтинівського району Донецької області, загинув від кулі снайпера.

Сергій Дядченко народився 1979 року в киргизькому місті Токтогул. Сім’я Сергія переїхала в Україну, у село Шевченкове Звенигородського району. У 2017 році загинув в результаті підриву на міні з «розтяжкою», захищаючи свободу і незалежність України.

Пам’ять про мужніх односельців та пошана об’єднала присутніх у спільній праці садіння сіянців модрини та жолудя дуба звичайного. Ця акція допомогла відчути родинам загиблих бійців підтримку та співчуття.

Загалом в акції взяли участь понад півсотні небайдужих представників громадськості.

– Цьогорічну акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках» ми присвятили нашим землякам. Ми пам’ятаємо наших хлопців та схиляємо голову перед їхнім подвигом. Нехай ці дуби нагадують кожному про мужніх і сильних духом героїв – Віктора Бойка та Сергія Дядченка, – зазначив лісничий Шевченківського лісництва Лисянського лісгоспу Сергій Осадчий.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x