На Сулі «набраконьєрили» на понад 90 тисяч гривень

На Сулі «набраконьєрили» на понад 90 тисяч гривень

Працівники Держекоінспекції Центрального округу продовжують рейдові заходи в нерестовий період щодо виявлення на річці Сула незаконних знарядь лову в межах територій Національного природного «Нижньосульський» та ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Сулинський». Про це інформують в Управлінні екологічного нагляду у Черкаській області.

За результатами рейдів, які відбулися в період з 10 до 15 квітня 2019 року держекоінспектори та поліцейські водного патруля вилучили з води 59 сіток загальною довжиною близько 4 тисячі 425 метрів. В них були лящі, плітки, карасі, плоскирки та сазани. Сума збитків, завданих незаконними діями невстановлених осіб сягнула понад 90 тис. грн.

Вилучену рибу загальною вагою 204 кг інспектори передали на реалізацію до рибоприймального пункту з подальшим перерахуванням коштів до державного бюджету.

Державна екологічна інспекція Центрального округу вкотре попереджає черкащан, що всі факти браконьєрства фіксують та направляють до правоохоронних органів задля встановлення та притягнення до відповідальності усіх без винятку винних осіб. Нагадуємо, що відповідальність за ці дії не тільки адміністративна, але й кримінальна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x