Черкаських підприємців навчали шукати бізнес-партнерів за кордоном

Черкаських підприємців навчали шукати бізнес-партнерів за кордоном

На бізнес-майстерні в Черкасах розвіювали міфи підприємців про складність пошуку бізнес-партнерів за кордоном експерти та підприємці-випускники німецької Програми GIZ. Покроковий алгоритм виходу на німецький ринок, пастки перших бізнес-контактів, очікування німецьких компаній від українських бізнесменів – про це та інше говорили у ході зустрічі-навчання. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Загалом ОДА вже більше року є партнером німецької Програми GIZ «Готові до співпраці з Німеччиною». У її рамках відбувається навчання керівників підприємств з 19-ти країн з метою налагодження контактів та співробітництва з компаніями Німеччини. За цей час в області провели вже третю бізнес-майстерню для підприємців.

У ході заходу деякі із учасників проходили співбесіди на участь у бізнес-сесіях у Німеччині. Загалом за рік співпраці з Програмою 9 підприємців області взяли участь у безкоштовних бізнес-сесіях у Німеччині та зекономили майже 1 млн грн, каже директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Роман Карманнік.

У Департаменті наголошують, що програма постійно діюча і пройти співбесіду на участь у бізнес-сесіях можна не лише в Черкасах, а й в Києві. Потрібно лише звернутися до фахівців Департаменту регіонального розвитку. Більше про Програму тут https://ukraine.managerprogramm.de

Успішність Програми полягає в оптимальному балансі учбових занять та практичної підготовки на підприємствах. Адже під час бізнес-сесій у Німеччині на інтерактивних тренінгах з питань управління підприємством учасники розширюють свої знання в сфері менеджменту та готуються до контактів з німецькими підприємствами, а також відвідують німецькі підприємства та знаходять собі партнерів. І все це за рахунок Програми. Підприємцю просто потрібно пройти відбір на участь у бізнес-сесіях в Німеччині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x