В Черкаському районі правоохоронці провели профілактичну роботу серед учнів

В Черкаському районі правоохоронці провели профілактичну роботу серед учнів

Правоохоронці Черкаського районного відділення поліції провели профілактичну лекцію для учнів 8-11 класів загальноосвітньої школи №2 в селі Руська Поляна. Дітям розповіли про булінг та шкоду для організму, яку несе табакокуріння та вживання алкоголю. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Черкаської області.

Під час заходу дільничний офіцер поліції лейтенант поліції Богдан Степанчук та інспектор з ювінальної превенції Черкаського районного відділення поліції капітан поліції Максим Савісько розповіли дітям про таке негативне явище, як булінг та вплив його на молодь. Працівники поліції акцентували на тому, що булінг має негативні наслідки як для жертви (розлади психіки, складнощі у взаєминах, хвороби), так і для булера (неблагополучне майбутнє, проблеми у взаєминах), та вчили дітей, як протистояти цькуванню.

Також правоохоронці нагадали про неприпустимість вживання дітьми алкогольних напоїв, наркотичних засобів та тютюнокуріння, шкоду, яку вони несуть для молодого організму. Також молоді розповіли про адміністративні стягнення та види покарань у випадку вчинення дитиною адміністративного чи кримінального правопорушення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x