На Смілянщині викрили збувача наркотиків

На Смілянщині викрили збувача наркотиків

Смілянські правоохоронці викрили місцевого жителя, який займався збутом наркотиків. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 307 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Черкаської області.

Зловмисником виявися житель Сміли. Під час огляду поліцейські виявили та вилучили у чоловіка 16 фольгових згортків з речовиною, схожою на амфетамін. Крім того, в його квартирі правоохоронці знайшли поліетиленовий пакет вагою близько 70 грамів із речовиною, схожою на амфетамін, та гроші, отримані незаконним шляхом. В розмові з правоохоронцями зловмисник зізнався, що зберігав наркотичні засоби з метою збуту.

Речові докази вилучено. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x