Уманські рятувальники провели інструктаж із священиками

Уманські рятувальники провели інструктаж із священиками

Невдовзі Великдень – одне з найважливіших релігійних свят, яке пов’язане не тільки з богослужінням та освячуванням великодніх страв, а й із масовим використанням відкритого вогню. Зокрема, люди відвідуватимуть храми, запалюватимуть пасхальні свічки, тому існує загроза виникнення пожежі. Щоб попередити такі випадки, співробітники Уманського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області проводять профілактичні заходи із настоятелями храмів району. Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

19 квітня у Свято – Миколаївському Кафедральному Соборі Уманської Єпархій Української православної церкви співробітники ДСНС провели протипожежний інструктаж з духовенством Уманського благочиння, на якому були присутні настоятелі храмів міста Умань та Уманського району.

Під час зустрічі інспектори Держслужби з надзвичайних ситуацій наголосили на необхідності дотримання у храмах правил пожежної безпеки, особливо у період Великодніх свят, коли у церквах збирається велика кількість прихожан. Водночас, під час заходу рятувальники огляну приміщення собору, перевірили наявність первинних засобів пожежогасіння та стан електрогосподарства і шляхів евакуації.

Крім того, фахівці Служби порятунку нагадали настоятелям церков правила користування вогнегасниками та вручили листівки на протипожежну тематику.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x