Що варто знати про компенсацію на придбання твердого та рідкого побутого палива

Що варто знати про компенсацію на придбання твердого та рідкого побутого палива

Начальник управління соціальних гарантій та персоніфікованого обліку департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Литвинович Валентина Іванівна унформує, що Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку», «Про охорону дитинства», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 №77 «Про затвердження Порядку надання пільг на придбання твердого палива за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» передбачено призначення компенсації на придбання твердого та рідкого побутого палива особам, які мають право на пільги.

Згідно з розпорядженням голови Черкаської обласної державної адміністрації від 08.04.2019 №18 «Про затвердження регіональних натуральних норм забезпечення населення твердим паливом та скрапленим газом, згідно з якими в 2019 році населенню надаються пільги і житлові субсидії готівкою» та з метою вирішення питань, пов’язаних із соціально-побутовим обслуговуванням осіб, які мають право на пільги за соціальною ознакою для придбання ними скрапленого балонного газу для побутових потреб, твердого палива для опалення житла застосовуються ціни на рівні граничних показників вартості:

– ціну однієї тонни твердого палива –2603,55 грн.;
– ціну одного балону скрапленого газу –260,35 грн.

Для оформлення зазначеної вище компенсації необхідно надати наступні документи:

1. Паспорт заявниката та його копія;
2. Ідентифікаційний номер та його копія;
3. Посвідчення, що дає право на пільгу;
4. Довідка про реєстрацію місця проживання з інформацією про необхідність забезпечення житлового приміщення твердим паливом та скрапленим газом.

Одночасно звертаємо вашу увагу на те, що подання документів здійснюється у спосіб, обраний заявником а саме: листом, особисто, або уповноваженим представником.

За консультаціями та більш детальною інформацією з зазначеного вище питання пропонуємо Вам звернутися до управління соціальних гарантій та персоніфікованого обліку департаменту соціальної політики Черкаської міської ради за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 117, тел.379279,544580.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x