Геннадій Бобов допоміг школі в Корсуні-Шевченківському

Геннадій Бобов допоміг школі в Корсуні-Шевченківському

Корсунь-Шевченківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – це найбільша школа району, яка щороку вітає понад 100 першокласників. Тут працюють висококваліфіковані педагоги, віддані своїй справі, здатні зацікавити, підтримати, розкрити дитячі таланти. Юні науковці постійно беруть участь у різноманітних конкурсах, проектах, олімпіадах, захисті наукових робіт МАН. Зі стін школи вийшли професор медицини В. Б. Шатило, поет-пісняр і державний діяч В. К. Ковтун, доценти Т. Є. Литвин і Т. В. Матвійко, професор педагогіки Н. С. Святенко, висококваліфіковані лікарі В. К. Завертайло та Л. В. Проценко.

Сьогодні освітні заклади повинні бути інтер­активними, мобільними й обладнаними сучасними технологіями, з вільним доступом до мережі Інтернет та електронних бібліотек. Тож важливим питанням є організація освітнього середовища, що сприятиме вільному розвитку творчої особистості дитини. Згідно з новими стандартами, у кожному першому класі мають бути комплекти меблів для щонайменше двох ростових груп із заокругленими кутами стільниць, спинок і сидінь для використання в закладах освіти. До того ж, столи та парти мають бути одномісними.
Звичайно, в нинішніх умовах школам потрібна допомога для того, щоб вони могли відповідати новим стандартам. Самостійно вирішити проблему модернізації багатьом із них не під силу, адже для цього потрібні значні кошти. Тож батьки майбутніх першокласників Корсунь-Шевченківської загальноосвітньої школи №1 звернулися до народного депутата Геннадія Бобова з проханням забезпечити першачків новими партами та стільцями.
Народний обранець оперативно відреагував, і тепер першокласники повністю забезпечені необхідними меблями.
«Хочу подякувати Геннадію Борисовичу Бобову за його небайдужість, прагнення допомогти, вміння підтримати ідеї громадян. Щиро дякую за подаровані одномісні парти, за якими учні навчатимуться працювати самостійно, у групі, в парі. А головне, що ми можемо бути спокійні за правильну поставу наших учнів. Здоров’я та безпека дітей – це запорука щасливого дитинства», – говорить голова батьківського комітету майбутнього 1-го класу Олена Леонідівна Тимофієва.
«Наша сім’я дуже вдячна Геннадію Бобову за підтримку нашого навчального закладу, адже ми вважаємо, що наші діти гідні мати краще, ніж мали ми, – каже Оксана В’ячеславівна Крамаренко, мама майбутньої першокласниці Євгенії. – На жаль, зараз небагато сімей, які мають вільні кошти для допомоги в забезпеченні гідних умов навчання дітей. Тому добре, що є такі люди, які надають підтримку нам у такий тяжкий час для нашої країни».
Щиро дякують своєму народному обранцю і в родині Клименків, де до першого класу піде Артем. «Дуже приємно, що в наш нелегкий час існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим, роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Дякуємо Вам, Геннадію Борисовичу, за те, що робите добро для наших діточок!» – говорить Антоніна Миколаївна Клименко.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x