Масаж камінням – унікальна оздоровча процедура

Масаж камінням – унікальна оздоровча процедура

Сьогодні цей метод релаксації й оздоровлення організму є вельми популярним, його ефективність визнали чимало фахівців і тих простих людей, які вже випробували його вплив на собі особисто. Результат процедури – чудовий настрій, гарний душевний стан і миттєве підвищення рівня життєвого тонусу, а також загальна фізична гармонія і позбавлення від багатьох неприємних відчуттів всередині організму, що могли мучити вас протягом багатьох років.

Коротко кажучи, цю процедуру виконують гарячими і холодними каменями з використанням точкового масажу. На думку фахівців, така терапія здатна позбавити від багатьох недуг, покращити стан імунної та ендокринної системи, посприяти нормалізації артеріального тиску, а також цілюще впливати на серце і судини. Крім того, приємні погладжувальні рухи ковзаючих каменів здатні позбавити від важких головних і сильних м’язових болів (наприклад, після важких фізичних навантажень), а також поліпшити процеси травлення і навіть позбавити від безсоння.

Під дією гарячих каменів виходить зайва рідина з організму, відбувається локальне розширення судин, що сприяє виведенню шлаків і токсинів з організму. Під час сеансу такого масажу використовують певну кількість каменів. Професійні масажисти зазвичай використовують 54 гарячі камені з чорних порід (зазвичай вулканічного походження), які довго зберігають тепло. Для холодної терапії використовують білі камені, зазвичай це прохолодні шматки білого мармуру, гладкі і тесані так, щоб не зісковзувати зі спини й інших частин тіла під час процедури.

Стоун-терапію розпочинають із масажування гарячими каменями стоп, потім рухи плавно переходять на гомілки, стегна і руки, все відбувається повільно і плавно, щоб добре прогріти розслаблені м’язи. Потім майстер береться за холодні камені, викликаючи контрастні відчуття на різних ділянках тіла, все повторює і постійно чергує, і в якийсь момент уже неможливо збагнути, з яким же камінням майстер працює конкретно зараз.
Основною перевагою такої терапії в порівнянні зі звичайним масажем є наявність контрастного температурного впливу, що сягає глибинних рівнів людського організму.

Принадність такої процедури ще й у тому, що її обов’язково проводять у правильній обстановці: притлумлене світло, розслаблювальна музика і супровідна ароматерапія. Тривалість сеансу становить від 45 хвилин до 1,5 години, після закінчення часу настає душевна рівновага, людина збагачується зарядом бадьорості та енергією на тиждень уперед.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x