Селянин намагався продати револьвера

Селянин намагався продати револьвера

У Монастирищенському районі селянин намагався продати вогнепальну зброю. Правоохоронці вчасно дізнались про незаконні дії зловмисника й затримали його на гарячому. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Співробітникам карного розшуку надійшла оперативна інформація про те, що місцевий житель одного із сіл Монастирищенського району підшукує клієнта на вогнепальну зброю. Під час розпивання спиртних напоїв 28-річний чоловік частенько вихвалявся перед знайомими, що в нього є револьвер, який би він хотів продати. Правоохоронці провели ряд оперативних заходів, у ході яких отримали підтвердження інформації. Чоловік, який уже був раніше судимий за зберігання зброї і наркотиків дійсно активно підшукував клієнта на придбання зброї, але про місце її знаходження не розповідав. Під час проведення слідчих дій, працівники міліції задокументували факт збуту підозрюваним предмету, схожого на револьвер. Торговця затримали «на гарячому», коли він саме отримав кошти. Всі речові докази було вилучено і направлено на дослідження, а «горе-бізнесмена» для з’ясування всіх обставин доставлено до райвідділу міліції.

В кабінеті слідчого зловмисник свою вину визнав і розповів про все в деталях. Торік, на одному з місцевих полів він знайшов пошкоджений корозією револьвер, який приніс додому та відреставрував. Коли знахідка набула товарного вигляду, чоловік вирішив її продати за 300 гривень, але здобути легких грошей йому не вдалося, він був затриманий правоохоронцями.

Провівши відповідні дослідження, експерти дійшли висновку, що вилучений предмет дійсно являється вогнепальною зброєю.
Наразі слідчим відділенням Монастирищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Зловмиснику вже оголошено про підозру. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x