В Уманському НУС зустрічали майбутніх абітурієнтів

В Уманському НУС зустрічали майбутніх абітурієнтів

Традиційно щовесни Уманський національний університет садівництва відкриває свої двері для абітурієнтів. День відкритих дверей – один з найважливіших заходів, адже саме в такому дружньому й інформаційно всеохоплюючому форматі майбутнім студентам надається можливість остаточно визначитися із закладом вищої освіти та спеціальністю для навчання. Про це повідомляють в прес-центрі Уманського НУС.
Велика кількість охочих ознайомитися з навчальною діяльністю, уточнити факультети та напрями, а також умови вступу, завітала нині до Уманського НУС.

В Уманському НУС зустрічали майбутніх абітурієнтів

Гостей радо зустрічали студенти та професорсько-викладацький склад навчального закладу. Оглядові екскурсії і цікаві розповіді про факультети, на яких здійснюється навчання в університеті – агрономії, плодоовочівництва, екології та захисту рослин, інженерно-технологічному, лісового і садово-паркового господарства, економіки і підприємництва та менеджменту, – а також про спеціальності, їх особливості – про все це гості мали змогу почути у стислому та зрозумілому форматі.

В Уманському НУС зустрічали майбутніх абітурієнтів

Для колективу Уманського НУС День відкритих дверей – це справжнє свято, адже тут завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю України. Гостинно відкриваючи двері, запрошують зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя й уявити себе частиною великої університетської родини!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x