Життя трирічного черкащанина залежить від щедрості небайдужих

Не по роках сміливий та непосидючий. 3-річний Кирило не зупиняється ні на мить. Уперше за останні кілька місяців малий має доступ до дитячих забав. Про це повідомляє сайт ВІККА.

Надія Бабенко, мама хлопчика, розповідає:
– 22 дні дитина була в ізоляції. Вона не бачила нікого, тільки тата через віконце і то тоді, коли його пустять.

А це реальність Кирила останній рік. Саме стільки він бореться з онконедугом. У хлопчика діагностували злоякісне утворення в легенях. На момент виявлення недуг вже почав ширитися організмом і дав метастази. Столичні медики прооперували Кирила й видалили пухлину. Та чи остаточно – може показати лише спеціальне обстеження.

– 530 євро коштує саме сканування. Консультація онколога теж мабуть 150 євро, – зазначає Надія Бабенко.

Та поки батьки збирають на обстеження, Кирило потребує високодозової хімії з підсадкою стовбурових клітин. Першу вже провели у столиці. Друга ж – під питанням.

– Навіть говорить мені, що мама, пішли до Бозі, я похрещуся, хай дасть мені здоров’ячка, бо я вже хочу вилікуватися. Я хочу до діток у садочок, хоч він там ніколи не був. Він каже, що мама у мене нічого не болить. Чого я тут? – розповідає мама стримуючи сльози.

А ще малий впевнено будує плани на майбутнє. Та аби все це втілилося, родині терміново потрібна фінансова підтримка. Без неї така доросла боротьба маленького хлопчика може зійти нанівець. Нині життя Кирила цілком залежить від щедрості небайдужих.

Реквізити:

ПриватБанк: 5167 9856 6058 7270

Одержувач: Бабенко Надія Григорівна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x