У один із районів Черкас не ходитиме транспорт

У один із районів Черкас не ходитиме транспорт

Із 6 травня рух транспортних засобів у Дніпровському районі Черкас заборонять. Зокрема йдеться про вулицю Пацаєва в районі перехрестя із Чигиринською.

Про це на засіданні виконавчого комітету повідомила заступниця міського голови Людмила Бордунос, повідомляють у прес-службі Черкаської міської ради.

– Це рішення стосується повністю перекриття району із 6 травня. Під час наради у «Черкасиводоканалі» ми попрохали спланувати роботи з реконструкції головного каналізаційного колектора так, щоб у поминальні дні транспорт ще працював і люди змогли дістатися до кладовищ, – наголосила Бордунос.

Додамо, що, згідно з рішенням виконкому, заборонено рух цією ділянкою буде з 6 травня по 19 червня.

На час виконання робіт змінять рух громадського транспорту. Автобусні маршрути №4, 24 та 28 спрямують від Пацаєва вулицями Нарбутівською, Подолинського, а далі – за маршрутом.

Тролейбусні маршрути № 1, 1А, 2, 8, 8Р, 11 спрямують від бульвару Шевченка на вулицю Юрія Іллєнка.

Окрім цього, із 25 квітня до 6 травня буде змінено рух тролейбусних маршрутів № 1, 8, 8Р. Вони з вулиці Чигиринської рухатимуться Симиренківською, Гетьмана Сагайдачного та Пацаєва. За відповідне рішення проголосували на засіданні виконавчого комітету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x