У Чигирині відбувся фестиваль чистоти

20 квітня 2019 року в Чигирині відбувся соціальній проект «Фестиваль #ЧИСТОchallenge Чигирин». Грант від Британської ради на 15 тисяч гривень на проведення неформальної громадянської освіти для жителів Чигирина отримали організатори «Школи Громадської активності» – організатори проекту #ЧИСТОchallenge Чигирин – БО «Фонд розвитку Чигиринщини» та ІГ «Чигирин – наш дім».

За словами Діни Глазунової, директорки проекту «Школа Громадської активності» та БО «Фонд розвитку Чигиринщини», – це проект, у якому задіяні не лише активісти чи громадські діячі, а й жителі Чигирина.

Фестиваль «ЧИСТОchallenge Чигирин» відкрив міський голова Віктор Харченко, який зазначив, що у прибиранні взяли участь близько 150 осіб, за що висловив подяку.

Особливо вдячні:
Чигиринському НВК І-ІІІ ст. №3 – директору Федченко Юлії, вчителям які допомагали в організації та прибиранні, учням та їх батькам;
Олегу Шнабському з учнями старших класів, які підготували для нас розважальну програму ;
Танцювальному колективу «Лілея» за чудовий танцювальний номер;
Голові батьківського комітету Оксані Проценко, яка організувала батьків і допомагала у підготовці Фестивалю;
Комунальному підприємству «ЄРЦ» за надання транспорту на вивезення сміття;
Депутату Черкаської обласної ради – Буданцеву Роману за солодощі та воду для учасників Фестивалю;

Чигиринській церкві ЄХБ, які підготували розважальну програму для дітей, фотозону від Джигамон Анастасії для памятних фото;

Дякуємо місцевим підприємцям, які проявили свою небайдужістю і надали спонсорську допомогу у вигляді інвентарю, сміттєвих пакетів, рукавичок для прибирання, та солодощів для дітей :
– Наталії Васіній;
– Віталію Олексенко;
– Олесі Ковальовій;
– Олександрі Юрець;
– Оксані Кузуб;
– Тамарі Іжовській;
– Василю Пухальському кафе «Рандеву».

Гостям Фестивалю – екологічним активістам Марині Радевич та Ользі Петрушка, за цікаву інформацію.

Насправді, не так вже багато і треба для того, щоб зробити такий спільний соціально-корисний проект! Трохи організації, трохи бажання, не багато грошей, не багато інвентарю, трошки солодощів і приємних сюрпризів, музики, розваг, а ще сонячної погоди і гарного настрою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x