В колишньому черкаському садочку-смітнику влаштували прибирання

В колишньому черкаському садочку-смітнику влаштували прибирання

В одному з колишніх дитячих садочків, який перетворився на смітник, комунальники влаштували генеральне прибирання. Працівники запевняють, що діють з власної ініціативи. Натомість жителі місцевих будинків кажуть, що серед працівників бачили кандидата у депутати Черкаської міської ради Олександра Згіблова від Партії вільних демократів. Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

З учорашнього дня в колишньому дитячому садочку, який за багато років запустіння перетворився на смітник, місцеві жителі помітили незвичну активність. Люди в помаранчевих жилетах з бензопилами зрізали чагарники і посохлі дерева. Сьогодні зранку вже інші працівники заходилися прибирати зрізане, розгрібати смітники і вантажити все на машину.

Фоторепортаж з місця подій можна побачити тут.

– Нас ніхто не змушував, ми самі проявили ініціативу, – запевнила майстер по прибиранню КП «Соснівська служба утримання будинків» Олена Моцак, побачивши журналіста. – Ми просто хочемо, щоб наше місто було красивим, а Україна – єдиною. І дуже хотіли б звернутися з проханням до жителів приватного сектору припинити зносити сюди весь непотріб. Адже переважна більшість сміття, яке ми тут побачили, принесена саме звідти.

За словами комунальниці, сьогодні на прибиранні садочка задіяно 12 працівників. Вони планують повністю прибрати територію від сміття.

Місцеві жителі неохоче спілкуються з пресою, побоюючись, щоб через надмірну увагу громадськості прибирання не припинилося. Втім, люди переконані, що ініціатор таких змін – кандидат у депутати Черкаської міської ради Олександр Згіблов. Представника Партії вільних демократів вчора бачили серед працівників. Декому навіть вдалося отримати візитку політика.

В колишньому черкаському садочку-смітнику влаштували прибирання

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x