Виявлено чергове порушення на обʼєктах природно-заповідного фонду

Виявлено чергове порушення на обʼєктах природно-заповідного фонду

Працівники Держекоінспекції Центрального округу продовжують рейдові заходи з виявлення на річці Сула незаконних знарядь лову в нерестовий період у межах територій Національного природного «Нижньосульський» та ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Сулинський».

За результатами рейду, який відбувся з 18 по 19 квітня 2019 року, держекоінспектори та поліцейські водного патруля виявили та вилучили з води 28 сіток загальною довжиною близько 1 тисячі 700 метрів, висотою від 1,5 до 2,5 метрів, вічком від 30 до 90 мм, із рибою: карась – 420 екз., короп – 85 екз., плоскирка – 97 екз., плітка – 64 екз. Сума завданих збитків незаконними діями невстановлених осіб склала 87 тисяч 047 грн.

Вилучену рибу передали на подальшу реалізацію до рибоприймального пункту з подальшим перерахуванням коштів до державного бюджету.
Державна екологічна інспекція Центрального округу вкотре попереджає осіб, ласих до легкої наживи, про те, що всі факти браконьєрства фіксують та спрямовують до правоохоронних органів з метою встановлення винних та притягнення до відповідальності. Нагадуємо, що за такі дії передбачена не тільки адміністративна, але й кримінальна відповідальність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x