Вісім років за ґратами загрожує жителю Ватутіного за вбивство товариша

Вісім років за ґратами загрожує жителю Ватутіного за вбивство товариша

Від отриманих травм потерпілий помер. Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Черкаської області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території нежитлового приміщення виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, загиблим виявився місцевий житель. Проводячи оперативно-розшукові заходи, поліцейські встановили, що потерпілий розпивав алкогольні напої зі знайомими, між ними виникла сварка, і зловмисник наніс потерпілому декілька порізів ножем. Потерпілому вдалося втекти, але від отриманих тілесних ушкоджень він помер. Місце перебування зловмисника встановлено, його затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x