У Черкасах презентували проект місцевих податків і зборів на 2020 рік (ПРЕЗЕНТАЦІЯ)

У Черкасах презентували проект місцевих податків і зборів на 2020 рік (ПРЕЗЕНТАЦІЯ)

Сьогодні у залі засідань міськвиконкому відбулась консультація з представниками місцевого бізнесу щодо проектів рішень Черкаської міської ради «Про місцеві податки і збори на території міста Черкаси». Зазначені нововведення за умов ухвалення депутатами на сесії міської ради, набудуть чистості з 1 січня 2020 року.

Відкориговані розміри ставок місцевих податків і зборів, згідно з вимогами законодавства, слід затвердити за шість місяців до початку нового бюджетного року. Така необхідність викликана змінами в Податковому кодексі України та в державному бюджеті.

Про це розповіла в. о. директора департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Тетяна Харенко, презентувавши присутнім пропоновані зміни, передбачені у проекті рішення «Про місцеві податки та збори на території міста Черкаси».

За словами Тетяни Іванівни, нині триває обговорення цього документі і міська влада приймає усі пропозиції та рекомендації, які будуть в обов’язковому порядку долучені до вказаного проекту та подані на розгляд депутатам міської ради. Оскільки саме вони у кінцевому варіанті ухвалюватимуть рішення.

– До 3 червня триватиме регуляторна процедура, збиратимуться усі зауваження та пропозиції. Після розгляду у депутатських комісіях – проект виноситиметься на затвердження сесії міської ради. Тож у представників місцевого бізнесу є місяць, аби подати до департаменту фінансової політики Черкаської міської ради свої думки та рекомендації до вказаного документу, – наголосила Тетяна Іванівна.

Більш детально із матеріалами щодо розміру місцевих податків і зборів можна ознайомитися на сайті Черкаської міської ради у розділі Публічні гроші/Бюджет міста Черкаси/ Місцеві податки і збори/ Матеріали до проектів рішень про місцеві податки і збори.

У Черкасах презентували проект місцевих податків і зборів на 2020 рік (ПРЕЗЕНТАЦІЯ)У Черкасах презентували проект місцевих податків і зборів на 2020 рік (ПРЕЗЕНТАЦІЯ)У Черкасах презентували проект місцевих податків і зборів на 2020 рік (ПРЕЗЕНТАЦІЯ)
У Черкасах презентували проект місцевих податків і зборів на 2020 рік (ПРЕЗЕНТАЦІЯ)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x