Стрічку «Бранці Кремля» презентували у ЧНУ

Стрічку «Бранці Кремля» презентували у ЧНУ

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулася зустріч з радником Міністра інформаційної політики, Героєм України Володимиром Жемчуговим. Участь у заходах також взяли Перший заступник Міністра інформаційної політики Еміне Джапарова і керівництво Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю облдержадміністрації. Про це повідомляють в прес-службі ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Під час заходу презентували стрічку «Бранці Кремля», зняту на замовлення Мінінформполітики України. Презентував новий фільм учасник спротиву російській агресії, організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині Володимир Жемчугов.

З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року атовець знаходився у полоні бойовиків, куди він потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці.

На сьогодні Володимир – активний учасник державних і волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема він проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі школярами, курсантами, військовослужбовцями.

У Черкасах він так само спілкувався зі студентами та журналістами у форматі «відкритого мікрофону». Разом з Володимиром Жемчуговим на зустрічі в Черкасах була і його дружина – Олена – та, що чекала Героя з полону і допомогла йому повернутися до повноцінного життя…

Стрічку «Бранці Кремля» презентують також у Черкаському державному технологічному Університеті та Черкаському інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x